Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy

Ten artykuł ma 2 strony:

Przygotowanie:

Umyj dokładnie warzywa i mięso pod zimną wodą.

Zagotuj wodę i gotuj wszystkie składniki minimum 6–8 godz. (im dłużej, tym lepiej) na małym ogniu. Na koniec dopraw wywar solą himalajską i dodaj ugotowaną wcześniej niepaloną kaszę gryczaną oraz surowe żółtko jaja.

Gdy skończysz już gotowanie zupy, zlej ją do garnka i wstaw do lodówki. Popijaj codziennie po szklance takiego wywaru. W zimne dni możesz nosić zupę w termosie i rozgrzewać się popijając po łyku.

To idealne lekarstwo na przeziębienie i osłabienie organizmu.

Zupę mocy należy gotować wyłącznie z produktów niemrożonych, a mięso powinno być pochodzenia ekologicznego.

NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !

Leszek Szlachetko
Trener Personalny Energy Fitness Club

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

5 produktów, które sprawiają, że jesteśmy smutni 6 AFRODYZJAKÓW na WALENTYNKI i nie tylko… Produkty obniżające cholesterol Nigella Lawson zawyrokowała – to koniec ery awokado i herbaty Matcha. Czas na pandan Nowości od DeCare: makarony Najlepsze zamienniki kawy Jakie są najzdrowsze rodzaje kawy? OMLET HISZPAŃSKI Lody z warzyw i owoców. Bez dodatku cukru, mleka, jajek Sałatka caprese Wegetariańska Wigilia i Boże Narodzenie - dania wegetariańskie na Wigilię Ponad 40 proc. Polaków suplementujących dietę zażywa co najmniej trzy preparaty dziennie. Blisko ⅔ konsumentów przywiązuje wagę do jakości suplementów dietyMATERIAŁ PROMOCYJNY

Popularne w tym tygodniu:

Pyszne źródła magnezuMATERIAŁ PROMOCYJNY