Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy

Ten artykuł ma 2 strony:

Przygotowanie:

Umyj dokładnie warzywa i mięso pod zimną wodą.

Zagotuj wodÄ™ i gotuj wszystkie skÅ‚adniki minimum 6–8 godz. (im dÅ‚użej, tym lepiej) na maÅ‚ym ogniu. Na koniec dopraw wywar solÄ… himalajskÄ… i dodaj ugotowanÄ… wczeÅ›niej niepalonÄ… kaszÄ™ gryczanÄ… oraz surowe żółtko jaja.

Gdy skończysz już gotowanie zupy, zlej ją do garnka i wstaw do lodówki. Popijaj codziennie po szklance takiego wywaru. W zimne dni możesz nosić zupę w termosie i rozgrzewać się popijając po łyku.

To idealne lekarstwo na przeziębienie i osłabienie organizmu.

Zupę mocy należy gotować wyłącznie z produktów niemrożonych, a mięso powinno być pochodzenia ekologicznego.

NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !

Leszek Szlachetko
Trener Personalny Energy Fitness Club

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kotlety z kaszy jaglanej - przepis na przepyszne kotleciki Daktylowa tarta z kremem kokosowym Dlaczego nie należy łączyć słodkich napojów i posiłków bogatych w białko? Właściwości wody kokosowej LOW CARBOWA BOMBA SMAKOWA! :):) Kotleciki z kaszą jaglaną. To jest łatwe! Babeczki trójkolorowe bez pieczenia Produkty "Light" - czy naprawdę? Kiszonki i ich właściwości zdrowotne Fit snickers - jak zrobić? Przepis na fit snickersa Desery z chia - trzy przepisy, które proponuje Ewa Chodakowska FODMAP – założenia i zastosowanie diety z niskim FODMAP