Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy
Ten artykuł ma 2 strony:

Przygotowanie:
Umyj dokładnie warzywa i mięso pod zimną wodą.
Zagotuj wodę i gotuj wszystkie składniki minimum 6–8 godz. (im dłużej, tym lepiej) na małym ogniu. Na koniec dopraw wywar solą himalajską i dodaj ugotowaną wcześniej niepaloną kaszę gryczaną oraz surowe żółtko jaja.

Gdy skończysz już gotowanie zupy, zlej ją do garnka i wstaw do lodówki. Popijaj codziennie po szklance takiego wywaru. W zimne dni możesz nosić zupę w termosie i rozgrzewać się popijając po łyku.
To idealne lekarstwo na przeziębienie i osłabienie organizmu.
Zupę mocy należy gotować wyłącznie z produktów niemrożonych, a mięso powinno być pochodzenia ekologicznego.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !
Leszek Szlachetko
Trener Personalny Energy Fitness Club
Ten artykuł ma 9 komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze