Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy
Ten artykuł ma 2 strony:
Przygotowanie:
Umyj dokładnie warzywa i mięso pod zimną wodą.
Zagotuj wodÄ™ i gotuj wszystkie skÅ‚adniki minimum 6–8 godz. (im dÅ‚użej, tym lepiej) na maÅ‚ym ogniu. Na koniec dopraw wywar solÄ… himalajskÄ… i dodaj ugotowanÄ… wczeÅ›niej niepalonÄ… kaszÄ™ gryczanÄ… oraz surowe żółtko jaja.
Gdy skończysz już gotowanie zupy, zlej ją do garnka i wstaw do lodówki. Popijaj codziennie po szklance takiego wywaru. W zimne dni możesz nosić zupę w termosie i rozgrzewać się popijając po łyku.
To idealne lekarstwo na przeziębienie i osłabienie organizmu.
Zupę mocy należy gotować wyłącznie z produktów niemrożonych, a mięso powinno być pochodzenia ekologicznego.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !
Leszek Szlachetko
Trener Personalny Energy Fitness Club
Ten artykuł ma 9 komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze