Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy

Ten artykuł ma 2 strony:

Przygotowanie:

Umyj dokładnie warzywa i mięso pod zimną wodą.

Zagotuj wodÄ™ i gotuj wszystkie skÅ‚adniki minimum 6–8 godz. (im dÅ‚użej, tym lepiej) na maÅ‚ym ogniu. Na koniec dopraw wywar solÄ… himalajskÄ… i dodaj ugotowanÄ… wczeÅ›niej niepalonÄ… kaszÄ™ gryczanÄ… oraz surowe żółtko jaja.

Gdy skończysz już gotowanie zupy, zlej ją do garnka i wstaw do lodówki. Popijaj codziennie po szklance takiego wywaru. W zimne dni możesz nosić zupę w termosie i rozgrzewać się popijając po łyku.

To idealne lekarstwo na przeziębienie i osłabienie organizmu.

Zupę mocy należy gotować wyłącznie z produktów niemrożonych, a mięso powinno być pochodzenia ekologicznego.

NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI !

Leszek Szlachetko
Trener Personalny Energy Fitness Club

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

FIT ciasteczka - bez mąki i cukru Odkroić czy wyrzucić? Co zrobić, gdy jedzenie pleśnieje? Dlaczego warto jeść nasiona chia? Lampka wina dziennie - co się stanie, jeżeli będziesz ją pić każdego dnia? Chrom organiczny Co zrobić, gdy zimą przychodzi ochota na tłuste potrawy? Dietetyczna chałwa w 10 minut Właściwości orzechów makadamia WITAMINA D FIT ciasto czekoladowo-buraczane bez mąki pszennej Kapusta kiszona - dlaczego warto jeść kiszonki? Odchudzające przepisy: jajko zapiekane w awokado